Cursussen bij

English4You

Plezierig leren met onze cursussen Engels.

Vóórdat mensen echt een Engelse cursus gaan doen, zijn ze dit soms al jaren van plan, want beginnen aan een cursus, dat doe je niet zó maar gemakkelijk. Dan moet je wél iets overwinnen, het echt nodig hebben. Op de informatie avond zijn anderen, die dit ook willen, maar stiekem is het nog steeds spannend en denk je: kán ik dit wel? Als we dan gaan beginnen met de lessen, blijkt al gauw, dat het eigenlijk héél leuk is, en dat de lessen zeer plezierig zijn, er wordt veel gelachen, we gaan heel gezellig met iedereen om en de lessen zijn heel goed te begrijpen. Het gaat zeker niet te snel en iedereen in de groep is ongeveer even ver. Het cursusboek is heel prettig met grappige verhalen en veel oefeningen doe je gewoon samen. Door al de verschillende thema’s leren we zelfs nog meer dan alleen de taal. Ook thuis is het fijn om ermee bezig te zijn. Aan het eind van de eerste cursus kun je meer verstaan, dan je denkt, heb je al een aantal Engelse boekjes gelezen en geluisterd en kun je ook al kleine gesprekjes voeren. Nooit geweten, dat leren zó leuk kan zijn en natuurlijk gaan we in september door naar de vervolg cursus!

U hoort hier ook de noodzakelijke informatie te lezen, dus vindt u die hieronder staan.

Algemene cursusinformatie

• Het aantal lessen in een cursus is afhankelijk van het niveau van de cursus. Wanneer de nieuwe beginnerscursus zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Er zijn dan 20 lessen van een uur en een kwartier. Kleinere groepen hebben aangepaste lesuren.
• Voordat de cursussen starten is er een informatieavond voor nieuwe cursisten om kennis te maken. Dan hoort u ook op welke avond uw cursus is en kunt u overleggen met de docent.
• Als u graag in een gevorderde groep wilt starten, gebeurt dit in overleg. Als u toch niet in de juiste cursus terecht gekomen bent, mag u overstappen naar een andere cursus groep. Dit kan tot ongeveer december.
• We proberen in het rooster zoveel mogelijk rekening te houden met schoolvakanties.

Lesmethode

• We werken met een fijne, moderne en origineel Britse lesmethode voor volwassenen.
Deze lesmethode wordt geregeld vernieuwd.
• Het boekenpakket bestaat uit een cursusboek en een werkboek met bijbehorende Online Practice..
• In de lessen komt u ook van alles te weten over de Engelsen, hun land, gewoonten en cultuur.

Voorwaarden

• U kunt een informatie brief met inschrijfformulier aanvragen via contact. In de brief vindt u ook de cursusprijs en de prijs van het boekenpakket.
• U bent ingeschreven voor een cursus als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en terug gestuurd naar English 4 You. Ook op de informatie avond kunt u nog inschrijven als er dan nog plaats is in de desbetreffende cursus.
• U verbindt zich voor de hele cursus.
• Wanneer u bent ingeschreven, zorgen wij, dat het cursuspakket voor u wordt besteld, zodat u dit op de eerste les krijgt uitgereikt.
• Teruggave van geheel of een deel van het lesgeld vindt alleen plaats als voortzetting van de cursus door ernstige gezondheidsredenen redelijkerwijs niet meer mogelijk is.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook het inschrijfformulier downloaden >>

Cursusdata 2023-2024​

Hieronder vindt u het rooster voor het komend cursusjaar:

Maandagavond
Wijkcentrum 'Jan Ligthart'
Goes-Oost

september111825
oktober29xx30
november6x2027
december411xx
januarix8152229
februari512xx
maart41118
april
Reservedatum:25 maart

Dinsdagavond
Goese Meerlaan 2
Goes

september121926
oktober310xx31
november7x2128
december512xx
januarix9162330
februari613xx
maart51219
april
Reservedatum26 maart

Woensdagavond
Goese Meerlaan 2
Goes

september1320x
oktober411xx
november18x22x
december613xx
januarix101724x
februari714x
maartx61320
april
Informatieavond op
5 september
Start van alle cursussen in de week van 12 september 2022