Cursussen bij

English4You

Plezierig leren met onze cursussen Engels.

Vóórdat mensen echt een Engelse cursus gaan doen, zijn ze dit soms al jaren van plan, want beginnen aan een cursus, dat doe je niet zó maar gemakkelijk. Dan moet je wél iets overwinnen, het echt nodig hebben. Op de informatie avond zijn anderen, die dit ook willen, maar stiekem is het nog steeds spannend en denk je: kán ik dit wel? Als we dan gaan beginnen met de lessen, blijkt al gauw, dat het eigenlijk héél leuk is, en dat de lessen zeer plezierig zijn, er wordt veel gelachen, we gaan heel gezellig met iedereen om en de lessen zijn heel goed te begrijpen. Het gaat zeker niet te snel en iedereen in de groep is ongeveer even ver. Het cursusboek is heel prettig met grappige verhalen en veel oefeningen doe je gewoon samen. Door al de verschillende thema’s leren we zelfs nog meer dan alleen de taal. Ook thuis is het fijn om ermee bezig te zijn. Aan het eind van de eerste cursus kun je meer verstaan, dan je denkt, heb je al een aantal Engelse boekjes gelezen en geluisterd en kun je ook al kleine gesprekjes voeren. Nooit geweten, dat leren zó leuk kan zijn en natuurlijk gaan we in september door naar de vervolg cursus!
U hoort hier ook de noodzakelijke informatie te lezen, dus vindt u die hieronder staan.

Algemene cursusinformatie

• Een cursus heeft 24 lessen van een uur.
• Voordat de cursussen starten is er een informatieavond voor nieuwe cursisten om kennis te maken. Dan hoort u ook op welke avond uw cursus is en kunt u overleggen met de docent.
• Als u graag in een gevorderde groep wilt starten, gebeurt dit in overleg. Als u toch niet in de juiste cursus terecht gekomen bent, mag u overstappen naar een andere cursus groep. Dit kan tot ongeveer december.
• We proberen in het rooster zoveel mogelijk rekening te houden met schoolvakanties.

Lesmethode

• We werken met een fijne, moderne en origineel Britse lesmethode voor volwassenen.
Deze lesmethode wordt geregeld vernieuwd.
• Het boekenpakket bestaat uit een cursusboek en een werkboek met bijbehorende CD' s. In de nieuwste boeken zijn de CD' s vervangen door Online Practice..
• In de lessen komt u ook van alles te weten over de Engelsen, hun land, gewoonten en cultuur.

Voorwaarden

• U kunt een informatie brief met inschrijfformulier aanvragen via contact. In de brief vindt u ook de cursusprijs en de prijs van het boekenpakket.
• U bent ingeschreven voor een cursus als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en terug gestuurd naar English 4 You. Ook op de informatie avond kunt u nog inschrijven als er dan nog plaats is in de desbetreffende cursus.
• U verbindt zich voor de hele cursus.
• Wanneer u bent ingeschreven, zorgen wij, dat het cursuspakket voor u wordt besteld, zodat u dit op de eerste les krijgt uitgereikt.
• Teruggave van geheel of een deel van het lesgeld vindt alleen plaats als voortzetting van de cursus door ernstige gezondheidsredenen redelijkerwijs niet meer mogelijk is.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook het inschrijfformulier downloaden >>

Cursusdata 2020-2021​

Hieronder vindt u het rooster voor het komend cursusjaar:

Maandagavond
Wijkcentrum 'Jan Ligthart'
Goes-Oost

september2128
oktober512-26
november29162330
december7---
januari4111825
februari18-22
maart18152229
april-12
reservedatum
19 april

Dinsdagavond
Buurthuis De Pit
Appelstraat 2a - Goes-Zuid

september2229
oktober613-27
november3101724
december18---
januari5121926
februari29-23
maart29162330
april6
reservedatum
7 april

Woendagavond
Wijkcentrum 'Jan Ligthart'
Goes-Oost

september30
oktober7--28
november411-25
december29---
januari613-27
februari310--
maart310-24
april
reservedatum
31 maart
Informatieavond op
6 september
Start van alle cursussen in de week van 13 september 2021