EXCursies met

English4You

Algemene informatie

We organiseren jaarlijks één of meerdere reizen naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland voor onze cursisten met hun introducées. Dit doen we in samenwerking met een professioneel reisbureau. Tijdens de reis bieden we een grote variatie aan dagexcursies aan. Er is tijd om het gevarieerde landschap te ontdekken, de geschiedenis in te duiken, cultuur op te snuiven en de tradities van deze prachtige landengroep te leren kennen. We willen graag, dat de cursisten tijdens de reis veel Engels te horen krijgen. We werken daarom graag met Engelstalige gidsen. De English 4 You excursies zijn nooit standaard reizen. Ze zijn wél altijd prachtig, interessant, gevarieerd, leerzaam en gezellig! Dit jaar zijn we aan de 35e excursie toe. We hebben in de afgelopen 25 jaar al heel veel mensen meegenomen naar prachtige plekken in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanzelfsprekend is deelnemen aan een excursie geheel vrijblijvend en dus zeker nooit verplicht!

Excursies van 2019

Inmiddels zijn we met een volle bus op excursie geweest naar Ierland. We hebben op deze reis kennis gemaakt met de bijzondere geschiedenis en cultuur van dit prachtige land. We hebben genoten van de Ierse muziek en dans en de schitterende, afwisselende natuur. En wát een gezellige groep mensen hadden we weer bij.

Ook in het nieuwe cursus seizoen 2019-2020 gaan we weer op reis.
In het najaar van 2019 organiseren we een excursie in kerstsfeer voor cursisten en oud- cursisten met een introducée. Deze zal plaatsvinden van 21 november t/m 24 november 2019. De bestemming en verdere invulling wordt later bekendgemaakt.

Excursie 2020

Voor april 2020 staat er weer een mooie excursie op het programma.
Later in het jaar zal de bestemming hiervan bekend worden en kunt u het programma verwachten. Wilt u als cursist of toekomstig cursist graag mee met één of beide excursie reizen, neemt u dan vooral hier contact op. Uw aanvraag zal op basis van beschikbaarheid worden behandeld en op volgorde van aanmelding.

Afgelopen Reisbestemmingen

Londen is in de afgelopen jaren verschillende keren het doel geweest van een excursie, met name Londen in kerstsfeer. Londen is een bruisende stad met prachtige monumenten, musea en attracties waar altijd iets nieuws te beleven is en waar we ook onbekende plekjes hebben ontdekt. Daarnaast zijn er excursies geweest naar vele plaatsen in Engeland, zoals: Canterbury, Cambridge, York, Liverpool, Nottingham, Bath, Brighton, Bournemouth, het eiland Wight, The Cotswolds, Oxford, Cambridge, Kent, Devon, York, het Lake District.. Verder hebben we een bijzondere jubileumreis naar Schotland gemaakt in 2014, een schitterende Wales excursie in 2015, een heel aparte trip naar het Island Man in 2016, het Hart van Engeland in 2017 en East Anglia in 2018.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook het inschrijfformulier downloaden >>

De week van
9 september

Start van de nieuwe cursus Engels