EXCursies met

English4You

Algemene informatie

We organiseren jaarlijks één of meerdere reizen naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland voor onze cursisten met hun introducées. Dit doen we in samenwerking met een professioneel reisbureau. Tijdens de reis bieden we een grote variatie aan dagexcursies aan. Er is tijd om het gevarieerde landschap te ontdekken, de geschiedenis in te duiken, cultuur op te snuiven en de tradities van deze prachtige landengroep te leren kennen. We willen graag, dat de cursisten tijdens de reis veel Engels te horen krijgen. We werken daarom graag met Engelstalige gidsen. De English 4 You excursies zijn nooit standaard reizen. Ze zijn wél altijd prachtig, interessant, gevarieerd, leerzaam en gezellig! Dit jaar zijn we aan de 36e excursie toe. We hebben in de afgelopen 25 jaar al heel veel mensen meegenomen naar prachtige plekken in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanzelfsprekend is deelnemen aan een excursie geheel vrijblijvend en dus zeker nooit verplicht!

Excursie in het cursusjaar 2021-2022

In het cursusseizoen 2020-2021 hadden we voor onze cursisten met hun introducees een mooie en interessante excursie vastgelegd naar Zuid Schotland. Vanwege Covid-19 en de maatregelen wat betreft reizen, hebben we deze excursie in samenwerking met de reisorganisatie mogen uitstellen naar 28 april tot 6 mei 2022. Ons programma is wederom uniek en bijzonder. Ook zullen we met gidsen op stap gaan, die ons gaan vertellen over hun geliefde land, cultuur en geschiedenis.
Inmiddels is deze excursiereis naar Schotland voorbij, het was een echt hoogtepunt, zowel wat betreft de grote variatie in attracties als de gezellige sfeer in de groep.

Excursies in het cursusjaar 2022-2023

Voor het nieuwe cursus seizoen 2022-2023 zullen we weer één of meerdere korte excursies op het programma gaan zetten.
Wilt u als cursist of toekomstig cursist graag mee met een excursie reis, neemt u dan vooral contact met ons op. Uw aanvraag zal op basis van beschikbaarheid worden behandeld en op volgorde van aanmelding

Afgelopen Reisbestemmingen

Londen is in de afgelopen jaren verschillende keren het doel geweest van een excursie, met name Londen in kerstsfeer. Londen is een bruisende stad met prachtige monumenten, musea en attracties waar altijd iets nieuws te beleven is en waar we ook onbekende plekjes hebben ontdekt. Daarnaast zijn er excursies geweest naar vele plaatsen in Engeland, zoals: Canterbury, Cambridge, York, Liverpool, Nottingham, Bath, Brighton, Bournemouth, het eiland Wight, The Cotswolds, Oxford, Cambridge, Kent, Devon, York, het Lake District.. Verder hebben we een bijzondere jubileumreis naar Schotland gemaakt in 2014, een schitterende Wales excursie in 2015, een heel aparte trip naar het Island Man in 2016, het Hart van Engeland in 2017, East Anglia in 2018 en niet te vergeten het prachtige Ierland met zijn indrukwekkende geschiedenis in april 2019.

Overtochten mét korting via English4You

English 4 You heeft al een aantal jaren een overeenkomst met P & O Ferries. Bent u cursist of oud cursist/vriend(in) van English 4 You?
Dan kunt u goedkoper overvaren naar Groot Brittannië via Calais naar Dover of met de nachtboot van Rotterdam of Zeebrugge naar Hull.
Neemt u contact op met ons als u dit ook graag wilt.

P.S... We zetten ons in om onze cursisten de mogelijkheid te bieden het geleerde Engels in praktijk te brengen in het land zelf.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook het inschrijfformulier downloaden >>

Informatieavond op
5 september
Start van alle cursussen in de week van 12 september 2022